Indy 300 – Információk!

Tisztelt Jelentkezők!

Augusztus 13-án, vasárnap 19:00-tól kerül megrendezésre a nyári Indycar kupa záró futama, az Indy 300. Mivel, hogy a többség újonc az ilyen versenyzésben, írunk pár bekezdést a témában.

A versenykiírást ne felejtsétek elolvasni! Hogy keresgélni se kelljen, ide linkelem: Indy 300 versenykiírás
Ebben minden benne van, ami szükséges! Két videót is megnézhettek.

Az első, amire figyelni kell, a rajtok! A verseny kettő felvezető körrel indul. Amikor kiáll a Safety car(Az USA-ban Pace Car/PC), Az addig felvett sebességgel kell menni továbbra is. Ez konkrétan 150 km/h! És a formációt is fontos tartani! Amikor bemondják, a zöld-et, onnantól lehet nyomni!

Sárga utáni rajtok(új rajtok). Erről van egy videó a versenykiírásban! Ezeknél a rajtoknál is tartani kell a 150-es tempót! A videó ne zavarjon meg, az AI nem olvasta a szabályokat. 😀 Ezeknél a startoknál “libasorban” kell közlekedni, és rajtolni is!

Spotter használata ajánlott. Mondhatni kötelező! Bár mivel hogy nem tudjuk ellenőrizni a használatát, így nem is írhatjuk, hogy kötelező 😀
További szabályok a versenykiírásban!

Ezeken kívül felhívom a figyelmet a TS használatára is! Team Speak

Néhány tanács a futamra! A futam 120 körös, és ahogy road pályákon mondani szokás, nem az első kanyarban kell megnyerni! Itt pedig én azt mondom, hogy nem az első 80 körben 🙂 De akár 100-at is írhattam volna. Tehát, ha nem akartok éjfélig körözgetni, ezer sárga etappal, akkor a lehető legtöbb kört utazzatok, nem kell aggresszívan közlekedni az első 80-100 körben! Nyilván nem kell feladni a belső ívet, de a hátul jövőknek sem kell minden áron előzni. Szóval okosan!

Akik meg leszakadtak egy bojtól, és egyedül köröznek, van egy ,rossz hírem. Nem lesz könnyű utol érni az előttetek lévőt. Tehát nem is kell “hősködni”. Nem kell erőltetni, mert akkor meg abből lesz sárga. Úgy is lesz sárga, és öszerázódik a mezőny. De ha megfogadjátok az írást, akkor a vége fele lesz csak sárga. Viszont őszinte leszek, kicsit még én se gondolom komolyan, hogy ez összejön 😀 De cáfoljatok meg 🙂 Okosan, ne legyünk itt éjfélig.

Sok sikert mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Twitter
hrf1rtleague on Twitter
143 people follow hrf1rtleague