Corvette GT3

Eredményhirdetés

2019 januárjában fejeztük be az első olyan bajnokságot, ahol gyári, fizetős tartalommal harcoltunk a helyezésekért. A GT3 Pack volt a választott csomag. Ennek a része volt a Corvette, amivel idén versenyeztünk. A helyszínek kizárólag az észak amerikai kontinensen terültek el. A 60, illetve két alkalommal 90 perces összecsapások repülő rajttal indultak, ami egy újdonság volt a ligában.

A bajnokságot Soós Róbert és Ábrahám László kezdett a legjobban. A csapattársak meggyőző fölénnyel nyerték az első néhány futamot. A szezon második felében már a többiek is fel-fel nőttek a feladathoz, de végül Robi megtartotta az előnyét, és bajnok lett. Ábrahám sajnos kihagyta az utolsó három futamot, így végül harmadik lett. A második helyre Fodor Gábor ugrott be.

A csapatok versenyét az RST Racing nyerte nagy fölénnyel, második a Flat Out Racing lett, harmadik helyre pedig a West Endurance Masters csapata léphetett fel.

Részletes eredményeket itt olvashattok: Corvette GT3 kupa 2019
Gratulálunk mindenkinek!

4

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..