Nissan Primera

Eredményhirdetés

Február harmadik napján kezdtük, és május 12-én zártuk le a bajnokságot. A versenyfutás egy új fajta lebonyolítási rendszerben zajlott. Egy versenyhétvégén három futamot rendeztünk. A szervezők azt szerették ezzel elérni, hogy egy kis “kavarodás” legyen a futamokon. Ez sikerült is, de ezzel várható volt, hogy több ütközés, és kérdéses eset lesz. Ezzel együtt egy érdekes, küzdelmekben teli bajnokságot tudhatunk magunk mögött.

A szezon első felén Fodor Gábor egy futamot leszámítva első és második helyeket ért el, ezzel megalapozta jó szereplését. Ifjabb Sebestyén Csaba is jól kezdte a bajnokságot, de sajnos hibák, büntetések, és balszerencsék miatt nem tudta tartani a lépést Gáborral, így az első versenyhétvégén kikiáltott Sebestyén vs Fodor csata sajnos nem valósult meg, legalább is egy egész bajnokság alatt tartó öldöklő harc elmaradt. Végül ők végeztek az első két helyen.

Mögöttük nagyobb küzdelem folyt. A szezont négy dobogós hellyel kezdő Koczogh végül stabilitásának köszönhetően behúzta a harmadik helyet, amit a szezon utolsó futamain biztosított be, a nagyot küzdő Fekete Imrével szemben, akinek sajnos a technikával is meg kezdett küzdenie.

Csapatbajnoki beszámoló, a Tovább gombra kattintva.

Folytassuk a csapat bajnoksággal. A Flat Out Racing és az Indi Car Sport volt, akik egész végig harcolt. Előbbi csapatot már ismerhetjük régebbről, de utóbbi csapat szereplése néhányunkat meglepett. A két Csaba néhány pályán nagyszerűen versenyzett. A második helyen végző fiún kívül az apa is nyert futamot! A Flat Out Racing végül mondhatni fölényesen megnyerte a bajnokságot az Indi Car Sport előtt. A harmadik helyet a Hungarian SimRacing Team szerezte meg. A csapat mindkét pilótája stabilan végigment az összes futamon, talán ennek a gyümölcse az összetett dobogós helyezés.

Gratulálunk minden díjazottnak.

Részletes eredmények, és statisztikák ezen a linken: Nissan Primera eredmények

7

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..