Figyelem! A lehető legnagyobb létszám kell a WTCC tesztfutamra!

Tisztelt Tagok!

Az első Formula AMA futam kezdése technikai gondok miatt megcsúszott a múlt hétvégén. A szerver leállt, és ledobált embereket. Ezt a szerverkezelő próbálta orvosolni. De, hogy le tudjuk tesztelni, ehhez minél több versenyző jelenlétére szükségünk lesz! Kérjük, hogy minél többen jöjjetek. A tesztfutam nem tagdíj köteles!

Ha újból tömeges ledobálás, illetve szerver megállás lesz, azt az első hiba után jelenteni fogjuk a kezelőnek, és egy szerver restart után lefutjuk a tesztfutamokat. Ha bármi van, TS-en, facebook-on, illetve itt is be fogjuk jelenteni! Reméljük nem lesz erre szükség. Megértéseteket köszönjük.

A hibáról: Úgy gondoljuk, hogy valamelyik plugin akadhat össze valamivel. Talán a livetiming/hotlaps plugin ami gondot okozhat. Mi erre gondolunk, mert ez egy régebbi fejlesztésű rendszer. Ha sikerült rendbe rakni, akkor tapsolunk, de ha nem, és vasárnap is hibák lesznek, akkor tovább kutakodunk, és lehet le is cseréljük az egészet.

0

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Twitter
hrf1rtleague on Twitter
146 people follow hrf1rtleague
Twitter Pic Lionhear Twitter Pic m3h4n1k Twitter Pic cippo74_ Twitter Pic Motorspo Twitter Pic Proyecto Twitter Pic simsport Twitter Pic TW_IRaci Twitter Pic company_